Взаємозв’язок між коефіцієнтом зносу та коефіцієнтом тертя матеріалів - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (СевНТУ, 2012)
UK: Робота присвячена встановленню взаємозв’язку між коефіцієнтом зносу та коефіцієнтом тертя матеріалів. RU: Работа посвящена установлению взаимосвязи между коэффициентом износа и коэффициентом трения материалов. EN: Work is devoted to reserch of relationship between the wear koefficient and linear friction koefficient of materials.
Взаимосвязь между коэффициентом износа и коэффициентом трения материалов
Relationship between wear koefficient and friction koefficient of materials
Keywords: коефіцієнт тертя; коефіцієнт зносу; лінійний знос; енергія руйнування; об’єм матеріалу; коэффициент трения; линейный знос; коэффициент износа; энергия разрушения; объем материала; coefficient of friction; coefficient of wear; energy of destruction; volume of material