Обґрунтування та розробка електротехнічного методу контролю зносу пар тертя в середовищі біопалива при триботехнічних дослідженнях - Шрамко, C. В.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ, 2010)
Робота присвячена розробці електротехнічного методу контролю зносу пар тертя в середовищі біопалива при триботехнічних дослідженнях. Впровадження нового методу контролю із застосуванням сучасних технологій, що дозволить збільшити точність вимірювань та зменшити вплив похибки оператора при дослідженнях.
Keywords: валкодер; оптопара; вимір; зразок; оптичний метод