Опис до патенту на корисну модель № 116319 "Ущільнювач флотошламу" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2017)
Ущільнювач флотошламу містить корпус, електродну камеру з розміщеними анодом і катодом, вертикальні перегородки, камери реакції і флотації, вхідний й вихідний патрубки та збірник піни. Перегородки виконані ребристої хвилеподібної форми.
Keywords: флотошлам; електродна камера; вертикальні перегородки; камера реакції; камера флотації; збірник піни