Державне регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні - Терещенко, Максим Анатолійович; Терещенко, Максим Анатолиевич; Tereshchenko, Maksym (My University, 2009)
UK: Розглянуто проблему інноваційних перетворень в Україні. Намічені основні завдання стратегічного розвитку інноваційного потенціалу аграрного сектора економіки. Визначені пріоритетні напрямки інноваційної діяльності в аграрній сфері економіки. Виявлено, що умовою забезпечення в Україні сталого розвитку є досягнення значно вищого рівня інноваційної активності підприємств. Проаналізована необхідність здійснення державного регулювання інноваційної діяльності суб'єктів господарювання. EN: The problem of innovative transformations in Ukraine is considered. The primary goals of strategic development of innovative potential of agrarian sector of economy are planned. Priority directions of innovative activity in agrarian sphere of economy are defined. It is revealed, that the condition of constant development maintenance in Ukraine is achieved by considerably highest level of innovative activity of the enterprises. The necessity of realisation of government regulation of innovative activity of enterprises is analysed.
Keywords: інвестиційна діяльність; інноваційна діяльність; практичний аналіз; науково-технічний процес; стратегічний розвиток; правове забезпечення; трансформація економіки; кваліфіковані кадри; ринковий попит; пріоритетні галузі