Актуальні проблеми ціноутворення в сільськогосподарських підприємствах та державне регулювання цін - Ткаченко, Р. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Цінові відносини в АПК в умовах ринку мають ґрунтуватися на поєднанні вільного ринкового ціноутворення і державного регулювання цін; забезпечення ефективності виробництва та прибутко-вості сільськогосподарських підприємств; стимулюванні науково-технічного прогресу
Keywords: ринкове ціноутворення; державне регулювання цін; стимулювання науково-технічного прогресу; прибутковість