Лідерство: адміністративно-управлінський контекст - Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталия Александровна; Bocharova, Nataliia; Ярчук, Ангеліна Володимирівна; Ярчук, Ангелина Владимировна; Yarchuk, Anhelina (My University, 2021)
Метою дослідження є розкриття аспектів формування особистості керівника лідера як ефективного топ–менеджера сучасного аграрного підприємства.
Keywords: особистість керівника; персонал-робітник; керівник; керівника–лідер; топ–менеджер