Сучасна освіта - дистанційна - Бобровський, М. С. (ТДАТУ, 2021)
Дистанційне навчання неминуче змусить вас боротися з найсуворішим противником - своєю лінню. І якщо ви до цього поєдинку не готові, краще не починайте бій. Однак якщо ви впевнені у своїх силах і маєте твердий намір навчатися, дистанційна освіта запропонує вам різноманітні можливості для професійного та особистісного вдосконалення.
Keywords: система дистанційного навчання; онлайн-освіта; онлайн-програми; онлайн-навчання; бізнес-програми; бізнес-адміністрування