Відбір штамів грибу lentinula edodes (berk.) singer. перспективних для культивування на соломі - Мироничева, О. С. (НУБіП, 2013)
Досліджено можливість культивування попередньо відібраних швидкоростучих штамів грибу шіїтаке (Lentinula edodes (Berk.) Singer.) на соломі. Установлено, що всі штами активно колонізують цей субстрат, але лише штам 363 здатен утворювати примордії та є перспективним щодо вивчення можливості введення в промислову культуру
Keywords: солома; штам; співвідношення С/N