Механізація потоково-технологічної лінії концентрованих кормів на фермі великої рогатої худоби у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Росток» Нікопольського району Дніпропетровської області з удосконаленням конструкції подрібнювача: пояснювальна записка до дипломного проекту СВО Бакалавр - Улфатшоєв, Дмитро Сілемоншоевич (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект складається з пояснювальної записки, яка виконана на 69 сторінках та 6 аркушах графічних робіт формату А1. Пояснювальна записка містить 6 розділів, 6 рисунків, 16 таблиць та 25 джерел технічної та спеціальної літератури. Мета проекту – удосконалення технологічної лінії приготування концентрованих кормів для ферми великої рогатої худоби. Для реалізації наміченої мети на основі огляду зоотехнічних вимог до приготування концкормів розроблена технологічна схема лінії і по ній в трьох варіантах підібрані машини та обладнання. На основі порівняння питомих приведених витрат на накопичення, очищення, подрібнення і дозування однієї тонни концкормів із трьох вибрано оптимальний варіант із найменшими витратами. Розроблено безрешітну дробарку концкормів. Прийнята форма організації ТО, визначені обсяги робіт по ТО, кількість виконавців цих робіт. Запропоновані заходи по покращенню умов охорони праці та техніки безпеки при приготуванні концкормів. Зроблено висновки та складено список використаної літератури
Keywords: велика рогата худоба; ферма; структура стада; раціон годівлі; технологічна лінія; оптимальний варіант; концентровані корми; технічний сервіс; дробарка безрешітна; охорона праці