Стратегія розробки нового товару на ринку соків - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2015)
У ринкових умовах господарювання успіх підприємства на ринку в першу чергу залежить від продукту, який виробляє підприємство, його особливостей і переваг. Впровадження нового товару є головною формою адаптації підприємства до мінливих факторів ринкового середовища та підтримки його конкурентної позиції. Тому детально розроблена і добре спланована стратегія розробки нового товару займає центральне місце в рамках загальноїмаркетингової стратегії будь-якого підприємства.
Keywords: стратегія; маркетингові дослідження; сік; виробництво соків