Пошук кохання у прозовій творчості Аннетте фон Дросте-Гюльсхоф - Білоус, Наталя Володимирівна; Белоус, Наталья Владимировна; Bilous, Natalia (My University, 2021)
Аннетте фон Дросте-Гюльсхоф є видатною німецькою поетесою, письменницею і музикантом. Грані її таланту широко відомі серед дослідників духовної лірики, а також знавців пізнього романтизму та бідермейєра.
Keywords: бідермейєр; образ; символ; палітра