Удосконалення статистичної звітності субєктів малого бізнесу у сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2010)
У вітчизняній статистиці не всі суб’єкти малого бізнесу у сільському господарстві охоплені статистичними спостереженнями, а ті, які звітують допускають викривлення первинних даних. Сутність і особливості функціонування різних організаційних форм малого бізнесу в сільському господарстві досліджували такі науковці як П.С.Березівський, В.П.Горьовий, Ю.Е.Губені, В.К.Збарський, П.М.Макаренко, М.Й.Малік, В.Я.Месель-Веселяк, О.М.Онищенко, Л.В.Романова, П.Т. Саблук та інші. Разом з тим майже відсутні наукові розробки щодо неузгодженостей статистичної звітності по підприємствам малого бізнесу
Keywords: статистична звітність; малий бізнес; первинні дані