Продуктивність мікрогринів за дії різних способів передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур : дипломна робота ОР « Магістр»: спец. 201 Агрономія ОПП «Агрономія» - Бредіхіна, Оксана Григорівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Метою даної роботи було дослідження впливу передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур на продуктивність мікрогринів. Згідно мети поставлені наступні завдання: - встановити вплив різних способів передпосівної обробки насіння соняшнику посівні властивості та формування фітомаси; - визначити оптимальний час передпосівної експозиції під ультрафіолетовою лампою та її вплив на посівні властивості та формування продуктивності соняшнику, гороху, коріандру, гірчиці; - дати оцінку продуктивності і органолептичним показникам мікрозелені досліджуваних культур всіх варіантів досліду; - проаналізувати заходи щодо умов праці в умовах проведення досліджень.
Keywords: дослідження посівних властивостей; продуктивність мікрогринів; насіння