Аналіз інновацій у виробництві зерна - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Впровадження інновацій в практику зерновиробництва відіграє позитивну роль в поліпшенні продуктивних можливостей посівних площ, а також дозволяє заощадити ресурси, перш за все, фінансові. EN: The innovative approaches for the grain cultivation process were analyzed. The main factors, which make impact on the grain crops yield in the south of the Zaporizhzhya region, were determined.
Keywords: інновації; технології; добрива; зрошення; зерновиробництво; innovations; technologies; fertilizers; irrigation