Стан геліоенергетики у світі - Постол, Юлія Олександрівна (Біла церква : 2022, 2022)
UA: В роботі розглянуто застосування геліоенергетики як альтернативного джерела енергії на прикладі світової практики та її перспективи на найближче майбутнє. Наведено переваги та недоліки сонячних батарей.
Постол Ю. О. Стан геліоенергетики у світі. Аграрна енергетика в ХХІ сторіччі : досягнення і перспективи розвитку : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. (Біла Церква, 14 грудня 2022 р.). Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2022. С. 120-122.
Keywords: сонячна енергія; сонячні батареї; альтернативна енергетика