Визначення коефіцієнта кінематичної невідповідності в приводі коліс технологічного модуля МЕЗ. Методичні вказівки до лабораторної роботи №6 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра). - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Мета роботи: на конкретному прикладі освоїти методику розрахунку коефіцієнта кінематичної невідповідності між коловими швидкостями коліс енергетичного та технологічного модулів МЕЗ
Keywords: методичні вказівки; агроінженерія; коефіцієнт кінематичної невідповідності; модульний енергетичний засіб; використання техніки; МЕЗ