Володимир Юхимович Черкун: бібліографічний покажчик основних публікацій (1954 - 2012 рр.) - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna; Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2013)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек.
Keywords: вчений у галузі механізації; бібліографічний покажчик; інженер-механік; Черкун Володимир Юхимович; професор кафедри ремонту машин; ремонт гідравлічних систем