Інтернет-маркетинг як інструмент зміцнення іміджу підприємства - Петров, Кирило (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Імідж - об’єктивний фактор, що грає істотну роль в оцінці підприємства, в тому, як його сприймають клієнти, співробітники, та й сам керівник. Формування іміджу підприємства діє як найважливіший фактор зміцнення конкурентних позицій, сприяє успішній діяльності підприємства у довгостроковій перспективі, наголошує на компетентності менеджменту, збільшує популярність, що відображається на рівні продажів і полегшує розпізнавання продукції підприємства на ринку [5]. Одним з інструментів формування іміджу підприємства є Інтернет- маркетинг. Інтернет-маркетинг - це заходи, що проводяться з метою просування товарів і послуг в мережі, підвищення впізнаваності бренду, лояльності покупців до продукції рекламованого підприємства.
Keywords: формування іміджу підприємства; Інтернет-маркетинг; управління іміджем