Обробка шламів гальванічних підприємств методом кислотного твердіння - Буніна, Людмила Миколаївна; Бунина, Людмила Николаевна; Bunina, Liudmyla; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (My University, 2017)
UK: Hаведена схема отримання неорганічного клею з відходів стічних вод гальванічних підприємств методом обробки сірчаною та фосфорною кислотами. RU: Приведена схема получения неорганического клея из отходов сточных вод гальванических предприятий методом обработки серной и фосфорной кислотами. EN: The scheme of inorganic glue making of sludge galvanic enterprises by sulphuric and phosphoric acid treatment method is reduced.
Обработка осадков гальванических предприятий методом кислотного твердения
Treatment of galvanic enterprises sludge by acid hardening method
Keywords: стічні води гальванічних підприємств; неорганічний клей; осад; сірчана кислота; фосфорна кислота; відхід гальванічного виробництва; гідроксосульфати; зміна рН системи; термообробка