Цифрова педагогіка сучасного університету - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2021)
UK: Автором обґрунтовано, що система вищої педагогічної освіти стоїть перед викликами цифровізації і глобалізації. У цьому контексті функції викладача сучасного закладу вищої педагогічної освіти зорієнтовані на формування цифрових компетенцій вчителів Нової української школи. EN: The author has substantiated that the system of higher teacher education faces the challenges of digitalization and globalization. In this context, the functions of a teacher of a modern institution of higher pedagogical education are focused on the formation of digital competencies of teachers of a New Ukrainian school.
Keywords: цифровізація; цифрова педагогіка; майбутні вчителі; цифрові компетенції; учень; Нова українська школа; digitalization; digital pedagogy; future teachers; digital competencies; student; New Ukrainian school