Комп’ютерне моделювання ливарного оснащення для виготовлення деталей вузлів аварійно-рятувальной техніки - Юстус, А. О.; Мацулевич, Ю. О.; Щербина, В. М. (My University, 2018)
Пропонується підсистема проектування технологічного оснащення, яка надає можливість автоматизувати процес проектування прес - форм для нестандартних виробів, аналіз їх міцності та теплові навантаження, а також проектування допоміжних блоків. Систему створено таким чином, що вона дозволяє проектувальнику значно скоротити процес проектування та заздалегідь визначити ціну майбутнього виробу
Keywords: підсистема проектування; процес; теплові напруження; прес-форма; теплові навантаження; проектування допоміжних блоків; габаритні параметри; розміри блоку замка; розміри блоку заливки; система компас