Чи сприяють тести глибокому вивченню дисципліни? - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Розглянуто проблеми, які виникли у сфері вищої освіти із впровадженням в Україні тестування спеціалістів. Виявлено позитивні та негативні сторони застосування даної методики
Keywords: студент; професійна підготовка