Опис до патенту на корисну модель № 146672 "Eлектроконфорка" - Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Гвоздєв, О. В.; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr; Петриченко, М. С. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Eлектроконфорка містить товстоплівковий нагрівальний елемент і кришку з теплоізоляційним шаром. На внутрішній поверхні кришки виконані валки клею з утворенням замкнутої фігури (фігур), на які наносять теплоізоляційний шар.
Keywords: електроконфорка; нагрівальний елемент; теплоізоляційний шар; корисна модель