Когнітивний підхід до формування прибутку малого бізнесу в сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (ТДАТУ, 2013)
Обґрунтовано доцільність використання когнітивного моделювання при дослідженні системи “прибуток суб’єктів малого бізнесу в сільському господарстві”. Виділено фактори зовнішнього і внутрішнього середовища та розроблено сценарії їх впливу на прибуток.
Keywords: прибуток; суб’єкти малого бізнесу; когнітивне моделювання