Шляхи реалізації прикладної та практичної спрямованості навчання в загальному курсі фізики - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2021)
Стаття присвячена огляду особливостей організації навчання із загального курсу фізики з використанням прикладних задач. Проаналізовано вимоги до задач прикладного характеру. Наведено алгоритм розв’язування даного типу задач.
Keywords: фізика; прикладна задача; мотивація; професійна спрямованість