Дослідження конструкцій механічних рульових керувань з перемінним передаточним відношенням - Приступа, О. В.; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (ТДАТУ, 2018)
Пропонується застосування рульового механізму транспортного засобу, який може змінювати передаточне відношення в залежності від кута повороту рульового колеса.
Keywords: системи керування поворотом; генератор хвиль; рульове управління; рульова рейка