Визначення віку мисливських звірів: науково-методичний посібник - Волох, Анатолій Михайлович; Volokh, Anatolii (Одеса : Олді плюс, 2022)
У посібнику розглядаються особливості визначення віку диких звірів, які є об'єктами полювання та вольєрного розведення. Книга призначена для працівників сільського та мисливського господарства, а також мисливців, студентів біологічних факультетів та читачів, що цікавляться питаннями охорони і раціонального використання ресурсів тваринного світу. Бібліогр. 441 назв. Табл. 112. Іл. 203.
Determining the age of game mammals : scientific and Methodical guide