Lesebuch für Ingenieurstudenten: хрестоматія з німецької мови для студентів інженерних напрямів денної та заочної форм навчання - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia (ТДАТУ, 2014)
Хрестоматія «Lesebuch für Ingenieurstudenten» призначена для студентів інженерних напрямів навчання. Навчальний посібник створений з метою засвоєння вокабуляру майбутньої сфери діяльності та активізації вже вивченого лексичного матеріалу, поглиблення навичок студентів з читання, говоріння, перекладу, а також прищеплення вмінь опрацювання оригінальних текстів фахової тематики німецькою мовою.
Keywords: навчальний посібник; засвоєння вокабуляру; тексти фахової тематики; адаптовані тексти; словник термінологій