Маркетингова стратегія розвитку комерційних банків - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (Бердян. ун-т менедж. і бізнесу, 2016)
Розглянуто сутність банківської маркетингової стратегії та необхідність її впровадження у банківську діяльність як інструменту підвищення конкурентоспроможності банківської установи на ринку банківських послуг. Запропоновано тимчасову ієрархію цілей комерційного банку, види маркетингових стра- тегій та інструменти їх реалізації.
Keywords: банківська маркетингова стратегія; маркетинговий план банку; цілі комерційного банку