Координація дій студентів при створенні проектів в процесі навчання ділової англійської мови - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (My University, 2011)
UA: У статті викладено теоретичні передумови координації викладачем дій студентів в процесі створення навчальних проектів у курсі ділової англійської мови. RU: В статье изложены теоретические предпосылки координации преподавателем действий студентов в процессе создания учебных проектов в курсе делового английского языка. EN: The article is devoted to the theoretical backgrounds underlying the teacher’s coordination of students’ project activities in the course of Business English.
Keywords: координація дій; навчальний проект; взаємодія елементів дворівневої системи; фактори впливу; координация действий; учебный проект; взаимодействие элементов двухуровневой системы; факторы влияния; coordination of activities; learning project; interactionof elements in two-level system; impact factors