Вебквест на заняттях з іноземної мови зі студентами немовних спеціальностей - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia (My University, 2012)
Інтернет-технології надійно увійшли у всі сфери сучасного життя, у тому числі і у навчальний процес. Сьогодні Інтернет пропонує безліч можливостей для навчання, а для навчання іноземних мов студентів ВНЗ можливості Інтернет-мережі просто необмежені. Оскільки вимоги для фахівців у їх професійній діяльності стають усе суворішими, однією з ключових передумов вдалого працевлаштування та сталого розвитку кар’єри є оперування найновітиішими відомостями, а знання іноземних мов вкупі з навичками роботи в Інтернет є запорукою поінформованості високого рівня.
Keywords: іноземні мови; немовні спеціальності; інтернет-технології; пошуково-навчальні матеріали; інформація; навчальний портал