Біохімічні показники плодів суниці садової за органічної технології вирощування в умовах південного Степу України - Лісова, А. С.; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana (Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019)
Обидва досліджувані сорти суниці садової (Віма Занта і Клері) можна рекомендувати для вирощування за органічною технологією в умовах південного Степу України.
Keywords: суниця садова; розсада; технологія вирощування; сорт Клері; сорт Віма Занта; органічна технологія