Вузол диспергування. Опис до патенту на корисну модель № 157112. Україна - Мовчан, Сергій Іванович; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Вузол диспергування містить акумулюючу камеру, конфузор з дифузною частиною, кавітаційний орган, змішувальну камеру, натяжний стержень, основний та допоміжний канали. Внутрішню поверхню змішувальної камери вузла диспергування на ділянці звуження виконано ребристої форми.
Keywords: вузол диспергування; диспергування; кавітаційний орган; кавітаційна каверна; змішувальна камера; ребриста внутрішня поверхня; ділянка звуження