Вплив безробіття на економічний розвиток держави - Захарчук, І. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Проблема безробіття – це проблема, яка потребує негайного вирішення і глибокого наукового аналізу та вироблення на цій основі практичних рекомендацій, які можуть використовуватися для розробки і реалізації ефективної соціально-економічної політики, направленої на забезпечення продуктивної зайнятості економічно активного населення країни, зменшення рівня безробіття до мінімального соціально – допустимого рівня.
Keywords: безробіття; проблема безробіття; негативні наслідки безробіття; ринок праці; конкурентоспроможність на ринку праці