Особливості управління капіталом у сільському господарстві в умовах оренди - Косторной, С. В. (My University, 2006)
UK: Розглянуто еволюцію поглядів на економічне поняття «капітал», що є об’єктом управління. Визначено особливості управління капіталом в сільському господарстві. Досліджено напрями удосконалення механізму управління орендованим капіталом різними суб’єктами оренди після завершення реорганізації сільськогосподарських підприємств. EN: The evolution of looks on the economic notion «capital», which is an object of management, is considered . The features of capital management in agriculture are defined. The improvement directions of the leased capital management mechanism by the different subjects of lease after the agricultural enterprises reorganization finishing are offered.
Keywords: реформа; оборотний капітал; господарські формування; приватна власність; майно; оренда; майнові паї; пайовий фонд; основний капітал; управління орендним капіталом