Опис до патенту на корисну модель № 120672 "Ручний універсальний пожежний інструмент" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Ручний універсальний пожежний інструмент, один з кінців якого виконаний у вигляді крюка, а інший - у вигляді крюка, направленого в протилежний бік. Один з кінців крюка виконаний трубчастим. Інший кінець крюка виконаний циліндричним та оснащений кульковим фіксатором
Keywords: ручний універсальний пожежний інструмент; кульковий фіксатор