Якість обробленої поверхні при лезвійній обробці матеріалів інструментами на основі нітриду бору - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha (ТДАТУ, 2015)
UK: В статті досліджений вплив режимів різання на шорсткість та якість обробленої поверхні загартованих сталей при лезвійній обробці інструментами з полікристалічних надтвердих матеріалів на основі нітриду бору. RU: в статье исследовано влияние режимов резания на шероховатость и качество обработанной поверхности закаленных сталей при лезвийной обработке инструментами на основе нитрида бора. EN: Influence of cutting conditions on surface roughness and quality of the hardened steel processed surface at the edge cutting by tools based on boron nitride is investigated in the article.
Качество обработанной поверхности при лезвийной обработке материалов инструментами на основе нитрида бора
Quality of the processed surface at the edge cutting of materials by tools based on boron nitride
Keywords: полікристалічні надтверді матеріали; ПНТМ; лезвійна обробка; інструмент; модифікації нітридів бору; режими різання; шорсткість поверхні; лезвийная обработка материалов; режимы резанья