Критерії вибору насоса для водопостачання тваринницьких ферм - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (My University, 2019)
UK: Насоси це гідравлічні машини, які призначені для створення потоку рі- динного середовища. Вони передають енергію рідині, яка протікає в їх середині. Таким чином, у насосах відбувається перетворення механічної енергії на енергію рідини (гідравлічну енергію). Насоси є широко розповсюдженою гідравлічною машиною в тваринництві. Промисловістю випускається біля 3,5 тисяч різних типів і марок насосів.
Keywords: насоси; тваринництво; динамічні насоси; відцентрові насоси; насоси для водопостачання тваринницьких ферм