Ресурсозберігаючі елементи технології краплинного зрошення черешні в умовах південного Степу України - Малюк, Тетяна Валеріївна; Козлова, Лілія Валентинівна (Біла Церква: БНАУ, 2021)
Показано, що поєднання краплинного зрошення та мульчування при вирощуванні черешні в умовах Південного Степу обумовлює найменші витрати енергетичних, матеріальних та трудових ресурсів за рахунок значної економії поливної води та відсутності необхідності проведення заходів по боротьбі з бур’янами.
Keywords: краплинне зрошення; мульчування; черешня; режим зрошення; ефективність зрошення