Опис до патенту на корисну модель № 97997 "Механізм автоматичного регулювання глибини ходу робочих органів сільськогосподарського знаряддя" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Механізм автоматичного регулювання глибини ходу робочих органів сільськогосподарського знаряддя містить робочий орган, стійку, пружний елемент стійки. Стійка виконана у вигляді телескопічного механізму, в якому кріпиться пружний елемент з регулятором
Keywords: сільськогосподарські знаряддя; робочий орган; стійка; телескопічний механізм; пружний елемент