Імплементація новітніх технологій навчання у процесі викладання суспільно-гуманітарних дисциплін в агротехнологічному закладі вищої освіти - Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Ісакова, Олена Іванівна; Исакова, Елена Ивановна; Isakova, Olena; Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla (ТДАТУ, 2020)
UK: Здійснено теоретико-методологічний аналіз особливостей імплементації новітніх технологій навчання у процесі викладання суспільногуманітарних дисциплін в агротехнологічному ЗВО. Розглянуто можливості ефективного застосування нових методів та технологій навчання. Проведено огляд закордонного досвіду і визначено пропозиції щодо їх адаптації в освітній практиці на прикладі моделі «перевернутого навчання», методу кейсів та проєктного навчання, що уможливлюють оптимальне поєднання мультимедійних ресурсів та цифрових технологій у процесі викладання суспільно-гуманітарних дисциплін агротехнологічного закладу вищої освіти. EN: Theoretical and methodological analysis of the implementation peculiarities of the latest learning technologies into the social sciences and humanities teaching process at the higher education agro-technological institution is carried out. The effective application possibilities of new teaching methods and technologies are considered. The review of foreign experience is conducted and proposals for its adaptation to the educational practice on the example of the model of "inverted learning", the method of cases and project method are provided, which make possible the optimal combination of multimedia resources and digital technologies in the social sciences and humanities teaching process at the higher education agro-technological institution.
The implementation of the latest learning technologies into the social sciences and humanities teaching process at the higher education agro-technological institution
Keywords: новітні технології навчання; модель «перевернутого навчання»; метод кейсів; проєктне навчання; newest learning technologies; model of “inverted learning”; case study method; project method