Мотивація педагогічної діяльності викладача коледжу - Білостоцька, І. В.; Bіlostoska, І. V. (ТДАТУ, 2017)
Uk: У статті розглянуто поняття мотивації педагогічної дія-льності викладача коледжу як найважливішого її компонента; основні мотиви, що стимулюють та сприяють підвищенню якості професійної діяльності. En: The article discusses the concept of teacher motivation pedagogi-cal college as its major component; the main motives that stimulate and enhance the quality of the profession.
Мotivation of educational activity of the teacher college
Keywords: професійна діяльність; професійна майстерність; мотивація; мотиви; мотиваційний компонент; потреби; компетентність; professional activities; professional skills; motivation; motivation component; needs; competence