Експериментальні дослідження процесу протитечійно-струминного змішування рідин, що мають однакову густину - В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Балан, В. В. (ТДАТУ, 2020)
Отримані дані є необхідною основою для подальших досліджень Також вони можуть бути корисними при розробці протитечійно-струминних змішувачів рідких компонентів для різних галузей народного господарства.
Keywords: перемішування рідких компонентів; протитечійно-струминні апарати; процес протитечійно-струминного змішування; перемішування води з розчином кислоти