Підвищення енергоефективності сільськогосподарських підприємств тваринницького напрямку - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
Сільське господарство має розвиватися інтенсивніше, використовуючи інноваційні энергоресурсосберігаючі технології, а цей процес нерозривно пов'язаний зі збільшенням споживання енергії: на сьогоднішній день приріст продукції на 1 % тягне за собою збільшення витрат енергоресурсів на 2–3 %.
Keywords: енергоефективність; энергоресурсосберігаючі технології; тваринництво