Пристрій для моніторінгу режиму роботи асинхронного двигуна. - Попова, Ірина Олексіївна; Popova, I.; Чаусов, Сергій Володимирович; Chausov, Serhii (Haifa, Israel, 2023)
У статті розглянуто застосування мікропроцесорного захисного пристрою дозволить зменшити експлуатаційні витрати, підвищити експлуатаційну надійність і збільшити строк роботи АД.