Опис до патенту на корисну модель № 123327 "Комбінований змішувач" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Комбінований змішувач містить бункер, горизонтально розташований вал із гвинтовою стрічкою та елементами для ворушіння, причому елементи ворушіння виконані у вигляді внутрішньої гвинтової стрічки із протилежною навивкою та змогою обертання у протилежному напрямку, ніж основна гвинтова стрічка
Keywords: комбінований змішувач; бункер; гвинтова стрічка; елементи для ворушіння; сільське господарство; хімічні підприємства; комбікормові заводи; хлібозаводи