Формування спрямованості на орієнтоване навчання в процесі професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів для професійно-технічних закладів освіти - Дереза, Олена Олександрівна; Сергій Володимирович; Dereza, Оlena; Dereza, S. V. (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті проаналізовано пріоритети, сучасний стан та основні підходи до професійної підготовки майбутніх інженерів у якості інженерів-педагогів професійно-технічних закладів освіти
Formation focus on oriented education in the training of future engineers-teachers for vocational education institutions
Keywords: освіта; особистісна орієнтація