Оцінка точності моделювання сіткою Чебишева поверхні, заданої упорядкованим каркасом точок - Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Залевський, С. В.; Литвиненко, П. Л. (My University, 2014)
Uk: Пропонується спосіб оцінки точності нанесення моделі сітки Чебишева за рахунок знаходження відстаней від вузлів сітки до точок основ перпендикулярів апроксимуючої поверхні. En: Provides a method to evaluate and adjust the precision drawing model Chebyshev's grid by finding the distances from the nodes of the grid points to the surface normal of the approximating surface. Ru: Предлагается способ оценки точности нанесения модели сетки Чебышева за счет нахождения расстояний от узлов сетки до точек оснований перпендикуляров аппроксимирующей поверхности.
Estimation of accuracy modeling surface using chebyshev’s grid given orderly framework points
Оценка точности моделирования сеткой Чебышева поверхности, заданой упорядоченным каркасом точек
Keywords: сітка Чебишева; функціонал; точність; моделювання; оцінка точності; каркас