Ребрендинг, необхідність та мета - Крутікова, А. О. (My University, 2019)
Ребрендинг компанії максимально ефективний, якщо в оновлений бренд будуть закладені не тільки показники сьогоднішнього дня, а й завтрашнього. Ребрендинг здатний як значно підвищити рівень продажів і привернути увагу споживачів певної продукції, так і, навпаки, зруйнувати той образ, який компанія створювала протягом декількох років.
Keywords: ребрендинг; бренд; маркетингові дослідження; аудит бренду; PR-заходи