Проєктування інформаційної системи «АРМ агронома-рослинника» - Лубко, Дмитро Вікторович; Лубко, Дмитрий Викторович; Lubko, Dmytro; Десятник, І. І. (My University, 2020)
Автоматизоване робоче місце (АРМ) - це програмно-технічний комплекс, що забезпечує автоматизацію функцій його діяльності, поєднуючи комплекс технічних, програмних, інформаційних та інших засобів. При розробці АРМ для управління технологічним обладнанням зазвичай використовують БСАПА-системи. Саме АРМ об'єднує програмно-апаратні засоби, що забезпечують взаємодію фахівця з ПК, надає можливість введення інформації та її виведення на екран монітору, принтер або інші пристрої.
Keywords: автоматизоване робоче місце; БСАПА-системи; проєктування інформаційної системи «АРМ агронома-рослинника»; технологія продукційної моделі; врожайність соняшника; програмне забезпечення